Discounttur til Tignes, Frankrig, uge 6, 2019

Se den komplette indbydelse her: Discountturen uge 6 2019 Tignes Frankrig

Det er ekstra ordinært blevet mulig at lave en billig tur i uge 6 til Tignes i Frankrig

Hotellet: Vi skal bo på det 3 stjernede skandinavisk drevet hotel Curling beliggende midt i Tignes-Val Claret tæt på skiområdet med 200 m til nærmeste pist og 2 min. til liften. Morgen buffet og 3 retters aftensmad serveres i restauranten med udsigt til centrum af Tignes-Val Claret. Værelserne er alle med dusch/wc og balkon. Der er loungeområde med egen bar udelukkende for hotellets gæster. I kælderen er der en bar som også er åben for udefra kommende gæster.

Skiområdet: Byen ligger i 2100 meters højde og centralt i skiområdet Espace Killy, her udgør Tignes Val Claret det ideelle udgangspunkt for skiløb i et af verdens bedste skiområder. Smukt beliggende mellem Tignes-søen og GrandeMotte toppen og med skiløb alle årets 365 dage, finder du det perfekte afsæt til Europas mest snesikre skiløb.Pisterne ender i byens hyggelige snedækkede centrum. Byen summer af liv om dagen og om natten er Tignes kendt for det bedste natteliv i Espace Killy.

OBS: medlemmer af Aalborg Seniorsport er berettiget til at deltage i denne tur på lige fod med medlemmer af Aalborg Skiklub. Der anvendes samme tilmeldingsprocedure for alle.