Klubtur DM langrend 2021

Fra den 30. januar til 7. februar 2021

Langrendsturen afholdes endnu engang i forbindelse med DM i Langrend i den norske Telemark i området omkring Kvitåvatn Fjellstoge. Sammen med alle DM konkurrencerne, danner området en perfekt ramme for børnefamilier og de som nyder en fjeldtur i den smukke natur – en tur for alle som bare elsker langrend. Der er muligheder for alpinski i Gaustablikk Skisenter, som er det 6. største alpinområde i Norge.

Kom og oplev en fantastisk uge med langrend og alpin for både nybegyndere, børn og erfarne.

• 80 km langrendsløjper – heraf 7 km lysløjpe.
  • Gaustablikk Skicenter ligger 200 meter fra fjeldstuen med 28 nedfarter og 12 lifte
  • Mulighed for fjeldture til bl.a. Gausta
  • En tur med Gaustabanen
  • Udlejning af ski, støvler, pulke, snowboards osv.

TILMELD DIG HER

Overnatning:
Vi bor i hytter med plads til 6-8 personer i hver hytte. Alle er fuldt udstyret med bl.a. opvaskemaskine, tørreskab, sauna og har 3 soverum og 2 toiletter hvoraf et er med bad. Man deler værelse med de andre klubdeltagere, men der tages højde for forskellige deltager-konstellationer (familie, køn osv.)

Undervisning:
Der tilbydes to gange 2 timers langrendsundervisning. Tilmelding skal ske inden tilmeldingsfristens udløb og er inkl. i prisen. Derudover kan man tilmelde sig Danmarks Skiforbunds undervisning tirsdag og torsdag mod et mindre deltagergebyr på 100-200 NOK (betales kontant). For DM deltagere, der er tilmeldt samtlige konkurrencer er denne instruktion gratis.

Afrejse:
Fra Aalborg lørdag den 30. januar, med færge fra Hirtshals til Larvik / Langesund (færgeafgange 0800/0900)

Hjemkomst:
Fra Larvik/Langesund den søndag 7. februar (færgeafgange 1245/1430)

Pris – HELE UGEN:    Voksne:  DKK 2.100,-        Børn: DKK 1.000,-

Pris – FORLÆNGET WEEKEND (tors.-søn.):   Voksne: DKK 1.100,-     Børn: DKK 500,-

(Prisen er eksklusiv transport, og kan variere en smule fra ovenstående indtil tilmeldinger er på plads). Vi fylder bilerne og deles om transportomkostningerne.

Tilmelding: Depositum betales ved tilmelding og er bindende. Restbeløbet indbetales efter nærmere besked. TILMELD DIG HER

Spørgsmål: rettes til Kathrine Bonde Pedersen, hverdage mellem 16:00 og 21:00 på mobil: 60 56 79 95 eller på kathrine_bonde@hotmail.com

Konkurrencer: Du skal tilmelde dig DM særskilt – på dette link. Husk, at klubben refunderer 50 % af seniorers deltagergebyr og 100 % af børnenes. Læs hvordan her.

Bemærk: Når du tilmelder dig denne tur, så forstår du og accepterer, at det ikke er en pakkerejse du har købt. Det er et arrangement hvor vi slår os sammen for at det skal blive billigere for den enkelte – vi kører sammen, deler hytter og laver mad sammen.
Der er ingen “teknisk arrangør” på denne tur. Du er selv medarrangør qua ovennævnte bidrag. Klubben påtager sig intet ansvar for aflysninger og  annulleringer som følge af corona eller enhver anden begivenhed som måtte indtræffe før, under eller efter arrangementet.
Hvis du ønsker forsikringer mod tab eller skader i relation til opståede hændelser, så tegn en privat rejseforsikring.
Du accepterer ved tilmelding, at krav ikke kan gøres gældende mod Aalborg Skiklub, dens bestyrelse som helhed eller bestyrelsesmedlemmer eller koordinator for turen.