Nordisk Børne/unge-Rulleski camp København 2019

Københavns Skiklub Børne-/ungdomsrulleski og Danmarks Skiforbund inviterer til nordisk rulleskicamp for 10-18 årige rulleskiløbere:

Mandag 1 juli (morgen) til torsdag 4 juli 2019 (morgen).

Programmet for ugen er beskrevet nedenfor, og kommer bl.a. til at byde på rulleski i midten af København, sociale aktiviteter, Tivolitur og havnerundfart.

Vi skal bo i FDF Rysensteen, Rysensteensgade 3, 1564 København V (300 m fra Tivoli, 750 m fra Kbh Hovedbanegård og 200 m fra Havnebadet på Islands brygge). Der er 4-og 6 personers værelser, og indkvartering sker så vidt muligt klubvis. Der er plads til 40-48 personer i centret til overnatning, madlavning og spisning. Hvis der er ledige senge, kan forældre overnatte til 200 Dkkr pr person pr nat. Dette får I besked om efter tilmeldingsfristens udløb.

Hvis der er interesse for dette, er der mulighed for privat indkvartering hos KS medlemmer før og/eller efter campen, og vi kan også undersøge om det er muligt at leje rum i Rysensteen allerede fra søndag.

Prisen for deltagelse bliver 500 DKK pr barn/ung, hvilket dækker overnatning, aktiviteter og alle måltider. De kulturelle aktiviteter (incl. Tivolitur) dækkes af fondsmidler vi allerede har fået bevilliget. Transport dækkes af deltagerne selv.

Der kommer unge fra en norsk og en svensk klub.

Tilmelding sker ved at skrive til Iben på ibenaagaardchristensen@hotmail.com – gerne klubvis, senest d. 15. marts 2019.

Aalborg Skiklub betaler deltagergebyret.

Hent komplet program her: Rulleskicamp 2019 indbydelse