Rulleskikursus for begyndere

Vi tilbyder kursus i klassisk rulleski for begyndere og det nye hold begynder onsdag d. 12. september kl. 19 – 20.

Kurset består af 3 kursusaftner á 60 min, hvor vi gennemgår og udøver balanceøvelser både
på og uden rulleski samt indøver de klassiske teknikker på rulleski.

1.lektion: onsdag d. 12. september kl. 19 – 20
Intro til rulleski, balanceøvelser og bremseteknik

2. lektion: onsdag d. 19. september kl. 19 – 20
Mere bremseteknik, fraspark og dobbelt stavtag

3. lektion: onsdag d. 26. september kl.19 – 20
Diagonalgang, nedkørsel og bremseøvelser

Mødested: Klubhuset Fælleshuset, Ny Kærvej 2A, Aalborg

Deltagelse i “Kursus for begyndere” er åbent for alle – også for ikke-medlemmer den første aften.

Efterfølgende deltagelse kræver medlemskab http://aalborg-skiklub.dk/bliv-medlem/

Tilmelding: Senest mandag d. 10. september til: kathrine_bonde@hotmail.com

Udstyr: vi har rulleskiudstyr til udlån for begyndere, så er du interesseret, så bare mød op.

Medbring selv beskyttelsesudstyr: cykelhjelm, refleksvest, knæbeskyttere og lette handsker. Udstyret kan lånes til alle 3 aftener, men herefter skal man bruge sit eget udstyr. Medlemmer af klubben er behjælpelig med råd og vejledning ifm. køb af udstyr.

Vi glæder os til at se dig!

Mvh Anne og Kathrine