Ny formand til skiklubben

På forårets generalforsamling skal der bl.a. vælges en ny formand som afløser for Carsten Helmuth Pedersen som har været medlem af bestyrelsen siden 2013 og været formand siden 2016.

“Det er en herlig fritidsbeskæftigelse som giver megen glæde. Særligt når vi planlægger ture eller arrangerer noget lokalt som giver medlemmerne værdi for kontingentet. Selv om vi ikke ser alle medlemmer i øjnene hvert år, så fornemmer man jo en stor glad skare som godt nok typisk har skiløb som hobby nummer 2 eller 3, men som er meget passionerede omkring det” – siger Carsten.

I bestyrelsen har vi diskuteret emnet, men ingen har haft lyst til at overtage hvervet for en periode og derfor gør vi vi opmærksom på muligheden i god tid og håber at finde et medlem som kan se sig selv i den rolle i nogle år.

Bestyrelsens rolle er jo at stikke rammerne ud og lede foreningen i det daglige. Der afholdes cirka fire møder om året og der er medlemmer uden for bestyrelsen som sørger for alpin- og langrendsture samt skimotion. Foreningen har en sund økonomi og samarbejdet i bestyrelsen må betegnes som rigtig godt.

Projekter 2021: vi er ved at skifte IT-platform til et system der løser næsten alle vore behov for økonomi, tilmeldinger, medlemskommunikation. Det er en standardløsning fra et dansk firma. Dette forventes at være helt afsluttet inden generalforsamlingen.
I sommeren 2021 forventes vi at flytte med over i det nye Chang klubhus og det bliver spændende med helt nye omgivelser i høj kvalitet.

Carsten har erfaring som turarrangør, rulleski- og langrendsinstruktør, bestyrelsesarbejde, medlemskommunikation og som festarrangør. Han træder ud af bestyrelsen, men vil fremover gerne bidrage til klubben som langrendstræner.

Kontakt ham på mobil 40601039 for at høre nærmere om rollen.